Udgivet d. 20. januar 2022 kl. 13:00 af NEM Forsikring

NEM Forsikring bliver til Gjensidige i løbet af 2022

Gjensidige overtog i foråret 2021 NEM Forsikring, og det betyder, at du som kunde kan få et endnu bredere tilbud af forsikringer.

I NEM Forsikring har vi bestræbt os på at skabe de bedste, nemmeste og mest overskuelige forsikringer til dig. Den tilgang gælder fortsat, selvom det fra januar 2022 vil være Gjensidige Forsikring, der står bag vores tilbud om skadesforsikringer gennem mange af vore samarbejdspartnere.

Er du allerede kunde i NEM Forsikring – eventuelt gennem en af vore samarbejdspartnere – vil du i løbet af 2022 modtage en meddelelse om, at dine forsikringer overgår fra NEM Forsikring til Gjensidige ASA. Dette sker som følge af den fusionsproces, som er konsekvensen af, at NEM smelter sammen med Gjensidige.

For dine forsikringer og priser har det ikke umiddelbart nogen betydning, idet hensigten er at overføre dine forsikringer og priser til Gjensidige så uforandret som muligt. Der vil dog være flere områder, hvor du oplever en bredere dækning og flere muligheder, og der vil også være områder, hvor der er en anden struktur og andre løsninger end dem, du har været vant til. Du vil dog senere modtage en oversigt og redegørelse for de forbedringer og forandringer, der vil gælde for netop dine forsikringer.

Har du behov for småjusteringer eller nye forsikringsløsninger, vil vi konkret vurdere, om vi bare laver en justering og tilpasning på dine forsikringer i NEM Forsikring – eller om det drejer sig om så store ændringer, at det giver bedre mening alle nu at etablere dine forsikringer samlet i Gjensidige. Uanset vil vi altid stræbe efter at sikre dig en løsning, som passer til lige netop dig, og som samtidig er konkurrencedygtig.

Du skal ikke selv gøre noget aktivt, da vi løbende vil sørge for at holde dig orienteret om processen, men du kan naturligvis fortsat kontakte os, præcis som du er vant til – gennem online henvendelse, mail eller telefon – hvis du har spørgsmål eller behov for gennemgang eller justeringer på dine forsikringer.